Iffie

Fantins Incredible Iffie

Foreldre:
Fantins Busy Buddy / Fantins Gorgeous Goya

Født 01.04.2020
Reg.nr. NO 42042/20
Farge Hvit/lever
Høyde 42 cm
HD FRI A
AD UA 0
DNA test for
Progressive Retinal Atrophy (Cord1)
Øye lyst ECVO UA 13.01.22, 12.01.23, 31.01.24
Øyne Gonoskopi UA  13.01.22
Valpekull
RESULTAT Bestått JAL 2023

Iffie

Iffie er en aktiv og energisk tispe som gir alt, alltid. Hun elsker å jobbe og har stor arbeidskapasitet og arbeidsvilje, så det var viktig at hun lærte seg å slappe av, at det ikke alltid skjer ting hun skal være med på.

Allerede fra hun begynte å krype ut av valpekassen, var hun en av de som holdt ut etter at søsknene hadde sovnet etter lek, mat og tur.

Inne er hun en stor kosegris, som elsker å sitte i armkroken og ligge i fanget. Hun er husets klovn og finner på mange rare ting. Katteluka er favorittplassen hennes, når ingen fang er ledig stikker hun hode ut av katteluka og følger med alt som foregår 🙂

Vi har startet på Jaktanlegsprøve(JAL) noen ganger, med varierende resultater. Første gangen vi var med på JAL var hun 1 år og 4 mnd. dette var første gang både for Iffie og meg så det ble en ren trening/gjennomkjøring for oss begge. Hun løp for langt ut og kunne ikke bedømmes. Når vi kom til vannapporten ville hun ikke ut i vannet en gang, hun som elsker å bade… Jeg spurte dommeren pent om vi kunne få prøve en gang til når alle var ferdige, og det fikk vi.
Hun skulle heller ikke da ut i vannet, så det endte opp med at matmor måtte hoppe uti for å hente anda, men det skulle ikke Iffie ha noe av så da svømte vi ut sammen og hun hentet fuglen og tok den med seg inn til land.

I august 2023 fikk vi godkjent JAL, det var veldig gøy! Jeg har litt å jobbe med i forhold til avstand, men det kommer seg, og jo mer vi trener jo bedre blir det 😉