Kalleigh

Fantins Kindred Kalleigh

Foreldre:
Zetastar Wild at Heart / Fantins Gorgeous Goya

Født 06.03.2021
Reg nr. NKK NO40823/21
Farge Hvit/lever
Høyde 48 cm
HD FRI A
AD UA 0
DNA test for Progressive Retinal Atrophy (Cord1)
Øye lyst ECVO
Øyne Gonoskopi
Valpekull
BILDER
RESULTAT

Kalleigh

Når Goya skulle ha sitt siste kull var vi enige om at vi MÅTTE beholde en valp. Linjene i rett linje fra Fafi og hennes sønn SJCH NJCH Fantins Pavarotti  var viktig å beholde. De var unike jakthunder, fantastiske familiehunder, sterke mentalt og friske. Pavo ble 15 år, hans mormor 15.5 år.

2021 Det var kun 2 tisper i kullet på 10 valper som ble født 6.mars 2021. De var forskjellige av utseende, en tynn og “stilkete”, den andre mer kompakt.  Fra de var ca 5 uker gamle i skogen for første gang, så vi at det kun var utseende som var forskjellig. De var like aktive, nysgjerrige, kontaktsøkende og uredde. Det ble vanskelig å velge. Det endte med at vi beholdt “stilken”. Hun fikk navnet Kalleigh og utviklet seg til en liten aktiv, frekk og smårampete valp som sjarmerte oss i senk med alle sine påfunn og sin kjærlighet når hun tok seg en pause og la seg godt til rette i fangene våre. Hun ble tilgitt for alle rampestreker og ødelagte tøfler.

2022 Kalleigh har utviklet seg til å bli en flott velproporsjonert hund, og den lille valpen ble etter hvert den høyeste av alle våre hunder! Hun elsker å apportere så det meste av treningen har dreid seg om det. Målet er å trene noe mer og frem mot en JAL prøve i første omgang. Vi er i gang 🙂