Iffie sin høst/vinter ble litt annerledes enn hva vi hadde planlagt 🙂 

Det har vært litt stille fra oss i høst. Planen var jo full fart med valper, men slik ble det ikke. 🙂

Men vi kan jo ikke henge med hode av den grunn! Da vi fant ut at det ikke ble valper, hev vi oss rundt og meldte oss på jaktanlegsprøver.

Den første var på Østre Kjærnes gård i Østfold, kun en uke etter at valpene egentlig skulle ha kommet, og det gikk nesten! Men hun fant ikke anden på vannapporten, den lå inne blant en del store vannliljeblader, så da kom hun inn med et stort og fint blad 😆 Søket gikk fint, hun er noen ganger litt langt ute, men vi fikk hanket det inn og landapporten var helt perfekt! Så alt i alt var jeg veldig fornøyd med hva vi fikk til i forhold til hvor lite vi hadde trent!

Den andre jaktanleggsprøven var på Presteseter i Vestfold, der vi kom med med et nødskrik da det var veldig mange påmeldt. Denne gangen fikk vi det endelig til! Søker noe stort, noe hun har gjort hele tiden, stor fart og stor arbeidslyst, fin landapport, hentet anden og tok den med ca 3 meter opp på land og med det fikk vi bestått JAL! Nå er det “bare” å få henne til å søke nærmere meg 😆 😆 og fuglearbeidet, så det er mye igjen, men trening er gøy!

Ellers går dagene sin vante gang med turer, trening og kos i sofaen.

Jeg har også brukt mye tid på å finne en hannhund som bor litt nærmere enn England og det har jeg funnet! Blackmoore Luke bor i danmark, så da blir det jentetur på oss når løpetiden kommer og det gleder vi oss til!

Informasjon, bilder og videoer om Luke kommer snart under planlagte kull! Dette tror jeg blir et veldig spennende kull 😀