Fantins Quicktempered
(Fantins Dirty Trick / Via-Edsbergs Anja)

Kjell har mistet sin beste venn og jaktkompis gjennom 15 år

 Kjære Quick, et innholdsrikt liv har tatt slutt - du slet de siste årene med artrose og leddgikt, men når du ante en jaktmulighet så var det ingenting som stoppet deg. I skogen jobbet du som   en   ungdom, når du kom hjem forsto vi at du hadde smerter, da haltet du litt, men klaget aldri ...
Du ble årets Jaktspanioel i 2008 og var årets Jaktspaniel nr. i 2005, 06 og 07. Du jaktet som en "gud" Du hadde fått Jaktlyst, intensitet og utholdenhet i dobbel porsjon fra begge dine foreldre.
 Du vant jaktprøver i Norge og Sverige, du fikk Hederspremier og ble Prøvens Beste hund og Guns Choice fra 2004 til 2011, da ble du pensjonert fra prøver. På jakt var du allikevel med hver   høst   frem til 2013 og du fikk påvist artrose i haseleddet. Det ble slutt på lange jaktdager, men halve dagen fikk du være med og trening og innholdsrike turer fortsatte. Nå tilpasset Kjell dine   aktiviteter slik at du fortsatt hadde et innholdsrikt liv, uten for stor belastning.
 Du og Pavo ble født med 2 mnd mellom rom, når Pavo forlot oss 15.jan, skjedde det også noe med deg, du mistet apetitten, du ble tynn, virkelig tynn, men du ville ut og du spiste godt   innimellom, du virket glad og du var absolutt interessert når damene hadde løpetid.
 i beg. av februar så vi at du ikke hadde det bra, turen til veterinæren bekreftet at det sto dårlig til, men vi orket ikke slippe deg uten å gjøre et forsøk til så du ble med hjem. Vi forsøkte med   antibiotika og diet fôr. i 5 dager da måtte vi innse at du ikke orket mer. Den gamle kroppen var sliten - samme kveld fikk du sovne inn på teppe foran peisen mens vi klappet deg rolig til det   var slutt.
 De to gamle hundene våre hadde fulgt hverandre hele livet - de forlot oss som de ble født, med 2 mnd. mellomrom - Det var rart....
 En usedvanlig stor personlighet har forlatt oss, han var sin far opp ad dage, han passet navnet sitt perfekt , han var dominant i flokken og viste det, men mot oss og alle andre på 2 ben var   han   den mest kjærlige hund man kunne tenke.
 Takk for 15 fantastisk år - vi snakker om deg og savner deg hver eneste dag.
Bilder og alt om Quick ligger på hans side under Våre Hunder.